65 recepten voor in en om de camper, caravan, tent of boot. Juist als je op vakantie bent, weg met de camper, caravan, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!
Julius Jasper
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL’s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder Kampeerkoken.
Ook interessant
Zoekgeraakte reservesleutel en Bearlock sleutels zorgt voor stressvolle situatie
Drie weken geleden kwam De Campermakelaar voor een vervelende verrassing te staan. Een camper was net verkocht aan een enthousiast echtpaar dat van plan was om enkele maanden door Europa te reizen. Hun appartement was al verhuurd, en ze stonden te popelen om aan hun...
Jerez en Cadiz
Veel camperaars nemen de snelweg van Donostia/San Sebastian naar Cádiz of Malaga. Dat gaat lekker snel. Ruim een dag rijden en je kan je stoeltje in het zand zetten. Maar je kan er ook wat langer over doen en eens een kijkje nemen in de steden waar je langs komt. ...
Sevilla
Van Mérida naar Sevilla is het best een eind rijden en Monesterio is een leuke tussenstop. Aan de noordkant van het stadje is een grote camperplaats naast een supermarkt en dat is altijd handig. Maar aan de zuidkant van Monesterio ligt het Museo de Jamón. Wat je...