65 recepten voor in en om de camper, caravan, tent of boot. Juist als je op vakantie bent, weg met de camper, caravan, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!
Julius Jasper
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL’s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder Kampeerkoken.
Ook interessant
Camperprijzen blijven dalen: wat betekent dit voor jou?
We krijgen regelmatig de vraag: "Wat is mijn camper waard?" Veel camperaars willen op termijn hun camper verkopen en zijn benieuwd naar de actuele marktwaarde. Ons advies? Het heeft weinig zin om nu een waardebepaling te laten doen als je niet direct wilt verkopen....
Onderhoudsgids voor campers: zo houd je jouw camper in topconditie
Een goed onderhouden camper behoudt niet alleen zijn waarde, maar blijft ook een betrouwbare reisgenoot. Met een overzichtelijke onderhoudschecklist kun je gemakkelijk alle belangrijke punten aanpakken, zodat je zorgeloos op pad kunt en langer plezier hebt van je...
Weet vooraf goed wat je wil als je een camper aanschaft
Als campermakelaar krijg ik vaak de vraag waar je op moet letten bij het kopen van een camper. Mijn antwoord is altijd hetzelfde: je moet eerst voor jezelf helder hebben wat voor soort camper je zoekt, wat je ermee wilt doen en wat je budget is. Weet je dit nog niet...