Toegestande bestandsformaten: .png .jpg .pdf .docx .doc .xls

    * verplicht veld

    Tijdens je camperreis wil je soms iets bijzonders op tafel zetten, maar soms ook gewoon snel en gemakkelijk koken. Of je nu terugkomt van een dagje weg en alleen zin hebt in een glas wijn en iets eenvoudigs, of dat je juist de tijd neemt om te kokkerellen, de eetmomenten tijdens je camperavontuur zijn altijd leuke momenten en variëren naar behoefte.

    Online kun je talloze eenvoudige en lekkere recepten vinden, sommige vallen tegen en andere blijken onverwachts heerlijk te zijn. Er zijn ook handige kookboeken beschikbaar, zoals het kampeerkookboek van Julius Jaspers, speciaal ontworpen voor koken met beperkte middelen en ruimte tijdens het kamperen. Maar net zoals ik mijn favoriete eenvoudige en lekkere recepten heb, hebben veel camperaars ook hun eigen geliefde gerechten die ze graag bereiden tijdens hun reizen.

    Daarom willen we graag een verzameling maken van deze favoriete recepten en er een gratis e-book van maken, beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën voor heerlijke maaltijden tijdens het camperen. Een camperreceptenboek, samengesteld door en voor camperaars!

    Doe mee en deel jouw eenvoudige, makkelijk te bereiden en vooral lekkere recepten met ons.

    Hoe werkt het?

    Vul op deze receptenpagina jouw gegevens in en beschrijf hoe je jouw favoriete recept maakt. Het recept moet gemakkelijk te bereiden zijn in een camper en de ingrediënten moeten onderweg eenvoudig verkrijgbaar zijn. Stuur ons het recept toe, bij voorkeur met een foto van het eindresultaat, want het is altijd handig om te zien of het gerecht eruitziet zoals verwacht 😉. Laten we samen een verzameling creëren en delen, waarbij jouw recept zeker de spotlight zal krijgen! Vergeet niet je naam en woonplaats te vermelden, zodat we kunnen laten zien dat het jouw recept is. Zodra we jouw recept hebben ontvangen, laten we dit uiteraard weten.