Kampeerkoken, Julius Jaspers

65 recepten voor in en om de camper, caravan, tent of boot. Juist als je op vakantie bent, weg met de  camper, caravan, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!

Julius Jasper

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL’s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder Kampeerkoken.

Ook interessant

Jerez en Cadiz

Jerez en Cadiz

Veel camperaars nemen de snelweg van Donostia/San Sebastian naar Cádiz of Malaga. Dat gaat lekker snel. Ruim een dag rijden en je kan je stoeltje in het zand zetten. Maar je kan er ook wat langer over doen en eens een kijkje nemen in de steden waar je langs komt.  ...

Sevilla

Sevilla

Van Mérida naar Sevilla is het best een eind rijden en Monesterio is een leuke tussenstop. Aan de noordkant van het stadje is een grote camperplaats naast een supermarkt en dat is altijd handig. Maar aan de zuidkant van Monesterio ligt het Museo de Jamón. Wat je...